New publication:

Gries, T.; Grundmann, R.; Palnau, I.; Redlin, M. (2017), Technology Diffusion, International Integration and Participation in Developing Economies - A Review of Major Concepts and Findings, International Economics and Economic Policy (forthcoming).

New publication:

Gries, T.; Grundmann, R.; Palnau, I.; Redlin, M. (2017), Innovation, Growth and Participation in Advanced Economies - A Review of Major Concepts and Findings, International Economics and Economic Policy, 14(2): 293-351.

Vortrag von Dr. Sylvia Schenk, CEO Transparency International“, Frankfurt am Main, am 27.04.2015 "Wie Sepp Blatter mal die FIFA informierte … Interessenkonflikte und Korruption im Sport: Von Match-Fixing bis zur Vergabe von Großevents”

Oops, an error occurred! Code: 2021120803321512b95a16