Based on the students' module evaluations, the course "Advanced Business Analysis and Valuation" has been awarded a prize for being one of the best master courses in the winter term 2016/2017.

The course is designed to extend student’s basic accounting skills to understand, organize, and summarize financial data for decision making that directly or indirectly involves equity valuation. Thus, it should be useful to students contemplating careers in public accounting, credit lending, investment banking, security analysis, consulting, corporate management, and anyone interested in personal investment and financial statement analysis. We are proud of the award and wish to express our sincere gratefulness to the students.

Das Modul "Advanced Business Analysis and Valuation" wurde auf Grundlage der studentischen Veranstaltungskritiken vom Fachschaftsrat Wirtschaftswissenschaften als drittbestes Mastermodul im Wintersemester 2016/2017 ausgezeichnet.

Das Modul soll Studierende befähigen, Finanzinformationen zu verstehen, aufzubereiten und auszuwerten, um dadurch fundierte Entscheidungen im Bereich der Unternehmensbewertung zu ermöglichen. Das Modul richtet sich somit insbesondere an Studierende mit Berufszielen in den Bereichen Wirtschaftsprüfung, Bankwesen, Unternehmensberatung und Unternehmensführung. Wir freuen uns über diese Auszeichnung und danken den Studierenden herzlich für die Wertschätzung.

English: