Presentation: VHB Stuttgart: Forbearance or punishment: Does the stock market value past non-GAAP reporting around material restatements?

In June 2019 the paper 'Forbearance or punishment: Does the stock market value past non-GAAP reporting around material restatements?' will be presented at the 81st annual meeting of the German Academic Association for Business Research (VHB) at the university of Rockstock.

The authors are Prof Dr Jens Müller, Prof Dr Sönke Sievers and Christian Sofilkanitsch.

Im Juni 2019 wird das Paper "Forbearance or punishment: Does the stock market value past non-GAAP reporting around material restatements?" auf der 81. Jahrestagung des Verbands der Hochschullehrer für Betriebswirtschaft (VHB) an der Universität Rockstock präsentiert.

Die Autoren sind Prof. Dr. Jens Müller, Prof. Dr. Sönke Sievers und Christian Sofilkanitsch.